ARES 12

ARES 12i  introductie

ARES 12i is een state of the art, self powered, 3 weg line-array systeem geschikt voor middelgrote en grote events. De 2x 12", 8x 3" en 2x 1" drivers maken

de ARES 12i bij uistek geschikt voor theaters, concerten en festivals waar geluidskwaliteit en verstaanbaarheid curiciaal is. Dankzij het inuitieve rigging systeem is ARES 12i snel op te bouwen.


De ARES 12i is ontworpen voor evenementen met tussen de 2000 en 20000 bezoekers te voorzien van high-end audio zonder delay array's. Met het toepassen van delay array's zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voor grote evenementen is de ARES 8 HQ de ideale (down) fill voor een ARES 12i systeem.  ARES 12i is schaalbaar tot 24 kasten in één array en voldoet aan alle WST criteria. 


De ARES 12i is voorzien van een vierweg Powersoft versterker module uitgerust met onze eigen AUDIOFOCUS DSP.

Onze DSP maakt gebruik van SHARKS processing op 96kHz 40bit voor latancy vrije FIR en IIR processing. Dit stelt ons in staat om een optimale fase en frequentie response te creëren. Tevens maakt de DSP het mogelijk om beam-steering te implementeren waarmee reflecties voorkomen kunnen worden.

De DSP is voorzien van een Oled scherm met druk&draai knop waarop o.a. de 24 presets terug gevonden kunnen worden.


Door middel van de RJ45 aansluitingen op de DSP is het mogelijk om met Audiofocus network manager de DSP's en versterker modules op afstand uit te lezen en in te stellen. Dit maakt het gebruik van een losse luidsprekerprocessor overbodig. Standaard accepteert de ARES 12i  analoge input, digitale input via AES-EBU en digitale input via AESOP, hierbij is het mogelijk om het systeem redundant te bekabelen met automatische overschakeling indien de input weg valt.

Als optie is het mogelijk om Dante connectiviteit toe te voegen.


De ARES 12i luidsprekers zijn gebouwd van eerste klasse Baltisch berken multiplex dat wordt afgewerkt met twee componenten epoxy lak.  De ARES 12i is uitgerust met custom made drivers van Europees fabrikaat. Dit maakt samen met de Powersoft versterker en onze Audiofocus DSP een luidspreker met extreem hoge efficiëntie en transparante response.

Door de Europese componenten en stevige kastbouw is de ARES 12i een product dat staat voor kwaliteit en langdurige betrouwbaarheid. 


Om de ARES 12i zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten is er een breed aanbod aan accessoires beschikbaar. Ook is het mogelijk om accesoires op maat te laten maken.


Voor de ARES 12i serie zijn .gll bestanden beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om vooraf in EASE Focus een simulatie te maken van de luidsprekers in de gewenste opstelling en locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden van EASE Focus kijk op focus.afmg.eu

ARES 12i  producten

Ares 12i

ARES12-ALONE-REST
GRAPPE-ARES12
A12I
ARES12.Rigging
DSC_9344
IMG_4762
IMG_4794

Ares 12i Accessoires

Dolly-ares12i
IMG_4752
Ares 12i Bumper

© Copyright. All Rights Reserved.

Wij maken gebruik van coockies om deze website goed te laten werken. Indien u op onze website blijft gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Akkoord