VENU

VENU serie introductie

De VENU serie is een complete reeks 2-weg bass reflex top luidsprekers die zowel passief als powered leverbaar zijn. In de gepowerde versie hebben we 2 varianten, de standaard en de Dante© versie. Beide zijn ze uitgerust met een twee weg Powersoft versterker module en onze eigen AUDIOFOCUS DSP die gebruik maakt van SHARKS processing voor latency vrije IIR en FIR processing. Doormiddel van de AUDIOFOCUS network manager software is het mogelijk om uw gepowerde luidsprekers op afstand uit te lezen en de DSP in te stellen. Hiermee is een losse luidsprekerprocessor overbodig geworden.


"Following your VENUE", de Venu serie is multifunctioneel inzetbaar. Als enkele top, als top met een sub, als fullrange PA of zelfs als monitor wedge. Alle luidsprekers uit de Venu serie zijn voorzien van een voor- en achterover kantelbare flens (in stappen van 4.5°) en schuin afgewekte hoeken die het mogelijk maken om de Venu in een gespiegelde wedge opstelling te gebruiken.

De Venu serie is voorzien van geintergreerde vliegpunten die met AUDIOFOCUS accesoires en M8 oogbouten te gebruiken zijn. Alle modellen zijn voorzien van een aan de bovenzijde geplaatst handvat die het dragen van de luidspreker erg makkelijk maakt, de Venu 12 & 15 hebben ook praktisch geplaatste handvaten aan de zijkant.


Door gebruik te maken van custom made drivers geproduceerd in Italië en een in de basis goed ontworpen houten kast van 15 & 24 mm berken multiplex is de Venu serie in staat om in een compact formaat uitzonderlijke gevoeligheid, geluidskwaliteit en SPL neer te zetten. 


De luidsprekers worden afgewerkt met een 2 componenten epoxy lak en een stevige stalen grill met daarachter luidsprekerschuim geplaatst. Dit maakt dat de Venu serie een verfijnde onopvallende uitstraling heeft die het mogelijk maakt om de luidsprekers op de meest uiteenlopende locaties en opdrachten in te zetten. 

Voor vaste installaties is het mogelijk om de luidsprekers te bestellen zonder flens en handvaten.


Voor de Venu serie zijn .gll bestanden beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om vooraf in EASE Focus een simulatie te maken van de luidsprekers in de gewenste opstelling en locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden van EASE Focus kijk op focus.afmg.eu

VENU series producten

Venu 8

VENU8_TOURING_FRONT
VENU8_TOURING_REAR_ACTIVE
VENU8_TOURING_REAR_DANTE
VENU8_TOURING_REAR_PASSIVE
VENU8_TOURING_WEDGE

Venu 15

V15-TRUSS-CLEAR-CAT
VENU15-Face
V15-RETOUR-CLEAR-CAT
VENU15-Retour
V12-SUS-CLEAR-CAT_1
V15S18-CLEAR-CAT

Venu 10

VENU10_TOURING_WEDGE
VENU10_TOURING_FRONT
VENU10_TOURING_REAR_ACTIVE
VENU10_TOURING_REAR_PASSIVE
VENU10_TOURING_REAR_DANTE

Venu Accessoires

Truss_bracket_speaker_ajustable
V15-TRUSS-CLEAR-CAT
V12-SUS-CLEAR-CAT_1
venu flightcase

© Copyright. All Rights Reserved.

Wij maken gebruik van coockies om deze website goed te laten werken. Indien u op onze website blijft gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Akkoord