S [sub]

S serie introductie

De S serie bestaat uit een drietal compacte, krachtige bass-reflex + t-lined subwoofers. De geintergreerde rigging maakt de S serie uitermate geschikt om te vliegen in gekoppelde (array) configuraties.

Een exeptionele gevoeligheid wordt bereikt door een absoluut uniek subwoofer ontwerp. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld akoustisch principe. 


Alle modellen zijn leverbaar in drie varianten: passief, self powered, en self powered met dante connectiviteit. Allen voorzien van custom made drivers van europees fabrikaat. De self powered modellen zijn voorzien van een powersoft versterker module en onze eigen AUDIOFOCUS DSP. Onze DSP maakt gebruik van SHARKS processing op 96kHz voor latancy vrije FIR en IIR processing. Dit stelt ons samen met het kast ontwerp in staat om een optimale fase en frequentie response te creëren. De AUDIOFOCUS DSP en Powersoft versterkers zijn op afstand uit te lezen en in te stellen met AUDIOFOCUS network manager. Dit maakt het gebruik van een externe luidsprekerprocessor overbodig.


Het maken van "digital arch" en cardioide sub opstellingen wordt eenvoudig gemaakt door de SUB ARRAY calculator in onze .GLL files. Doordat elke gepowerde subwoofer zijn eigen dsp aan boord heeft zijn de meest uiteenlopende opstellingen makkelijk te realiseren. Van de meest voorkomende opstellingen zijn standaard presets aanwezig in de DSP. Deze zijn via het Oled scherm* en de draai & druk knop eenvoudig op te halen. Dit maakt het mogelijk om ook bij weinig opbouw tijd toch gebruik te kunnen maken van diverse cardioide opstellingen.

 

De versterkermodules worden standaard uitgerust met een volledig afsluitbare protectie cover.

Bij de S18 en S21 is het als optie mogelijk om de XLR en Powercon aansluitingen ook aan de voorzijde te plaatsen. Dit vereenvoudigd het aansluiten bij cardioide opstellingen. 


Door zijn compacte formaat is de S15 makkelijk weg te werken en onopvallend. De S15 sluit goed aan bij de Venu 8 & 10.

De S18 is de perfecte match voor de Venu 12 & 15 en kleine opstellingen met FR-X en ARES 8.

Doordat de versterkermodule in de S21 een piek voltage van 270V bij 4 Ohm kan leveren is de S21 in staat een short-term (10 ms) headroom van 6 dB meer te leveren dan elke andere compacte sub op de markt. Dankzij de uitzonderlijke gevoeligheid haalt de S21 een max SPL van 142 dB op 35 Hz en 145 DB op 50 Hz. De S21 in de perfecte match voor de FR-X, ARES 8 HQ en ARES 12i


Voor de S serie Subwoofers zijn .gll bestanden beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om vooraf in EASE Focus een simulatie te maken van de luidsprekers in de gewenste opstelling en locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden van EASE Focus kijk op focus.afmg.eu


* Oled scherm alleen bij S21, S15 & S18 zijn voorzien van een 4-led display

S serie  producten

S 15

S15

S serie accessoires

S15
monsterkit photo
S 21 endf line
4x-S18-flown-3

S 21

S21
4x-S21-flown-3