ARES 8

ARES 8  introductie

ARES line array systemen zijn breed inzetbaar. Van 1 tot 2 toppen op statief tot een line array van 24 kasten. Dit maakt de Ares 8 bij uitstek geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar één systeem dat op bijna elk evenement inzetbaar is. Van kleine concerten, theaters tot grote festivals en concert zalen waar geluidskwaliteit van cruciaal belang is.


De ARES 8 is ontworpen voor evenementen met tussen de 200 en 5000 bezoekers. Voor nog grotere evenementen is de ARES 8 de ideale (down) fill voor een      ARES 12 line-array.  ARES 8 is een line array systeem dat voldoet aan alle WST criteria. 


Dankzij het compacte formaat en het geringe gewicht gecombineerd met het doordachte rigging systeem is het mogelijk voor één persoon om binnen 10 minuten een systeem van acht ARES 8 kasten op te bouwen.


De gepowerde modellen uit de ARES 8 serie zijn voorzien van een tweeweg Powersoft versterker module. De HQ versie is voorzien onze eigen Audiofocus DSP.

Onze DSP maakt gebruik van Sharks processing voor latancy vrije FIR en IIR processing, wat ons in staat heeft gesteld een optimale fase response te creëren.

Door middel van de RJ45 aansluitingen op de DSP is het mogelijk om met Audiofocus network manager de DSP's en versterker modules op afstand uit te lezen en in te stellen. Dit maakt het gebruik van een losse luidsprekerprocessor overbodig. Standaard accepteert de ARES 8 serie analoge input, de HQ versie accepteert    daarnaast ook digitale input via AES-EBU en digitale input via AESOP, hierbij is het mogelijk om het systeem redundant te bekabelen met automatische overschakeling indien de input weg valt.

Als optie is het mogelijk om Dante connectiviteit toe te voegen.


De ARES 8 luidsprekers zijn gebouwd van eerste klasse Baltisch berken multiplex dat wordt afgewerkt met twee componenten epoxy lak.  De ARES 8 is uitgerust met custom made drivers van Europees fabrikaat. Dit maakt samen met de Powersoft versterker en onze Audiofocus DSP een luidspreker met extreem hoge efficiëntie en transparante response.

Door de Europese compontenten en stevige kastbouw is de ARES 8 een product dat staat voor kwaliteit en langdurige betrouwbaarheid. 


Om de ARES 8 zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten is er een breed aanbod aan accessoires beschikbaar. Ook is het mogelijk om accesoires op maat te laten maken.


Voor de ARES 8 serie zijn .gll bestanden beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om vooraf in EASE Focus een simulatie te maken van de luidsprekers in de gewenste opstelling en locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden van EASE Focus kijk op focus.afmg.eu

ARES 8  producten

Ares 8

ARES-8_main
4-ARES-8_B18
ARES-8_T-YOKE
ARES-8_RS485_rear
ARES-8a_rear
ARES-8_rear
8-ARES-8

B18 A [bass extentie]

B18_15deg
B18_With_4_units_ARES-8
B18_front
B18_rear

Ares 8 Install

ares_8-install
ARES8--B18
4x-ARES8-Install--Bumper
2x-ARES8-Install--Bumper
ARES-8_rear
ARES-8a_rear
ARES-8_RS485_rear
Fix-version-rear-moving-plate-right-5mm-with-texts

ARES 8 Accessoires

FC 3 AreS ouvert v2.109
FC 4 AreS ouvert wo ares.124
FC 4 AreS ouvert v2.110
FC 4 AreS Ferme.133
FC 6 AreS ouvert.183
FC 6 AreS ouvert.182
FC 6 AreS Ferme.194
mini-multi-system-flying-frame-for-ares-8-b18
Overhat_For_ARES_and_MTSUB218MKII
multi-system-flying-frame-for-ares-8-b18