CM

CM serie introductie

De CM serie is ontstaan uit de vraag naar een high-end, krachtige en compacte monitor die ook voor FOH inzetbaar is. De serie bestaat uit twee modellen, een 12"en een 15", beide voorzien van een custom made coaxiale driver en powersoft versterker module. De 4 ingbouwde presets maken het mogelijk om de CM af te stemmen op de situatie. Enkel wedge, mirror wedge of FOH. 


Normaal veroorzaakt koppeling tussen twee puntbronnen een kamfilter. Dit gebeurd doordat het signaal van bron 1 op een ander moment aan komt dan het signaal uit bron 2. Als je voor de monitoren langs loopt wordt dit ervaren als "gaten" en "pieken", sommige frequenties zijn in fase en andere lopen uit fase. Om dit te voorkomen heeft Audiofocus X-comb ontwikkeld. X-comb technologie is gebaseerd op de specifieke hoorn van de CM, psychoakoustische eigenschappen en een DSP bewerking. Door onze X-comb technologie zijn de kamfilters verleden tijd.


De CM 12a is voor zien van een 70° x 50° hoorn, en de CM 15a van een 80° x 60°hoorn. Beide een draaibare X-comb hoorn. Deze is zonder gereedschap te draaien doormiddel van een met magneten bevestigde grill en een met duim moeren bevestigde coaxiale driver. Dit noemen wij het VERS systeem, de eindgebruiker is hierdoor in staat om binnen 1 minuut zonder gereedschap de afstralingshoek te wijzigen.


De kasten uit de CM serie worden gebouwd van eersteklas berken multiplex en afgewerkt met een twee componenten epoxy lak voor een lange levensduur.

Vanuit het verticale vlak gezien hebben de monitoren een hoek van 35°. Ook kan de monitor op een luidsprekerstatief worden geplaatst. Doormiddel van de ingebouwde tilt flens is het mogelijk om de monitor 13,5° voor- en achterover te kantelen, dit in stappen van 4,5°. 

Ter bescherming van de versterkermodule hebben we een regencover ontwikkeld, deze is door middel van klitterband te bevestigen of te verwijderen.

CM series producten

CM 12A

CM-12
CM 12 on stage2
CM-12a_30deg
CM 12 on stage
CM-12a_rear
CM on stage
CM15_CM12_dispersion_vers
CM-12 center fill

CM 15A 

CM-15
cm-15 3
CM-15a_rear
CM-15 South_Korea2
CM-15a_30deg
CM15
CM15-2
CM15_CM12_dispersion_vers
CM-15a Festival_in_Mexico
CM15 Lebanon

© Copyright. All Rights Reserved.

Wij maken gebruik van coockies om deze website goed te laten werken. Indien u op onze website blijft gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Akkoord